Sesongene

Sesong 1 består av 13 deler og har en gjennomsnittstid på 45 minutter.

Sesong 2 består av 13 deler og har også en gjennomsnittstid på 45 minutter.

Sesong 3 består av 15 deler. Med samme gjennomsnittstid som sesong 2 på 45 minutter.

Sesong 4 består av 13 deler. Her er det også samme gjennomsnittstid på 45 minutter, men 1 av

delene er på over 1 time.

Sesong 5 består av 11 deler. Men som en liten bonus er den siste delen på 1 time og 7 minutter.

Sesong 6 består av bare av 10 deler, men her er halvparten av delene på over 1 time.

Sesong 7 består av 13 deler med en gjennomsnittstid på 45 minutter. 1 av delene er på over 1 time.

Så som man ser, så er det litt ulik tid på de forskjellige sesongene, men nesten like mange timer for det. Til sammen er det nesten 150 timer med masse spennende krimsaker. Og det beste og egentlig det verste av alt, er jo at det er basert på den sanne historien om Rampart politidistrikt i Los Angeles.

150 timer vil si nesten en hel uke med bare tv-titting. En hel uke består av 168 timer. Så har man ork til det, så kan man få en hel uke tv-titting kontinuerlig. Det vil si at man ikke kan gjøre annet enn å se på tv. Søvn kan man glemme. Så vil nok heller anbefale å dele opp tv-serien i litt kortere økter pr. dag og heller få den gleden i flere uker fremover, om man vil.

Når man tenker på at serien var oppe og gikk fra 2002 og helt til 2008, så kan man godt forstå at det tar tid å se hele serien fra begynnelsen til slutten.

Det er flere forskjellige måter å se disse sesongene på. Man kan kjøpe dvd eller se de på de forskjellige plassene på internett som man kan leie filmer på. Man kan kjøpe de for odel og eie eller man kan leie dem for en begrenset tidsperiode.

Hvordan man ønsker å se dem, er helt opp til enhver. Det er bare smak og behag. Man blir vel litt mer begrenset om man ønsker å kjøpe de forskjellige sesongene på dvd, siden man da må ha en dvd-spiller. Mens om man kjøper de på nettet, så kan man se det på hvilken som helst måte man vil. På mobilen, nettbrett, laptop eller hva man nå har tilgjengelig. Man kan nesten garantert få det ut på storskjerm også om man har det. Så det er helt opp til enhver.

Om man leter litt, kan det hende man finner gode tilbud hos de forskjellige leverandørene. Noen har tilbud, mens andre har originalpris.